11 kwietnia 2014

Dip musztardowo-miodowy

Najprostszy, najszybszy i najlepszy na świecie!
Na domówce doda charakteru najzwyklejszym nawet chipsom.
Mój sposób jest taki:
Jedna część miodu na dwie części musztardy, wymieszać i już! Sam w sobie smakuje świetnie, ma słodko-octowy posmak, dla mnie to zaleta, ponieważ bardzo lubię kontrastowe smaki. A tym razem dodałam jeszcze szczyptę bazylii i odrobię słodkiej papryki.
dip musztardowo miodowy

Polecam!!!

2 komentarze:

  1. ja dziś robiłam czosnkowy :)
    a tak z innej beczki :) byłam dziś na zakupach, chodząc między regałami marketu wpadłam na dziewczynę, która wyglądała jak Ty :)
    W pierwszej chwili myślę sobie,skąd ja ją znam...potem nagle olśnienie...BABA Z LASU! Ale jak to?tutaj? Laska zauważyła, że dziwnie się jej przyglądam :P Masz swojego klona w moim mieście :)

    OdpowiedzUsuń

Wasze komentarze sprawiają mi OGROMNĄ frajdę, więc jeśli tu jesteś Drogi Czytelniku, to zostaw proszę ślad po sobie, będzie mi bardzo miło:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...